Welke zijn de gevoelige zones in uw horecazaak?
- Bar
- Restaurant- of cafégedeelte
- Keuken
- Opslagruimte van goederen en drank
- Afvalplaats
Basistips voor een hygiënische omgeving
- Geen huisdieren in de keuken of plaatsen waar mensen hun maaltijd nuttigen.
- Reinigingsplan opstellen voor alle ruimten.
- Controleer en reinig het voedsel vooraleer u de ingrediënten verwerkt.
- Berg het voedsel correct op in afsluitbare verpakkingen en controleer regelmatig de houdbaarheidsdata.
- Afval wordt bij voorkeur dagelijks in een afsluitbare afvalbak of container buitenshuis gedeponeerd. Deze wordt ook op regelmatige basis gereinigd.
- Laat niet onnodig deuren, ramen of poorten openstaan en beperk de toegangswegen van het ongedierte.
- Voorkom dat biociden in contact komen met het voedsel of uw keukengerei.
Ongedierte kan uw bedrijf ruïneren
Houd ongedierte weg
Het is niets nieuws dat horecazaken vooral ongedierte aantrekken, aangezien zij een grote hoeveelheid voedingsproducten verwerken. En de mogelijke gevolgen van een ongedierteplaag in de horecasector kunnen rampzalig zijn.
Om een voorsprong te behouden, moet u proactief optreden, het probleem en de oplossing kennen en niet pas investeren als het te laat is.
Waarom kiezen voor Anticimex?
- Een totaalpakket van ongediertebestrijding en voedselveiligheid & hygiëne inspecties (HACCP).
- Gifvrije en duurzame ongediertebestrijding in combinatie met 24/7 monitoring met de Anticimex SMART middelen.
- Een totaaloplossing gericht op preventie en beheersing
- Snelle service: doordat wij werkzaam zijn door heel België is er altijd iemand bij u in de buurt.
- De resultaten van onze werkzaamheden worden transparant en inzichtelijk gerapporteerd in Digimex, ons digitaal klantenportaal.
- Ondersteuning voor, tijdens en na de audit
- Wereldleider in preventieve ongediertebestrijding
- Deskundig opgeleide technici
- +85 jaar ervaring
- +280 medewerkers
- Meer dan 15.000 tevreden klanten
Anticimex: uw partner voor professionele preventie en bestrijding van ongedierte
Neem contact op met ons voor een eenmalige opdracht, een vast preventief contract of voor professioneel advies en tips om ongedierte te voorkomen of te beheersen.