ongediertebestrijding slagerij

Ongediertebestrijding bij Slagerijen en Vleesverwerkende bedrijven

Wat zijn de risicozones in uw slagerij?

  • Slagersatelier
  • Opslagplaats van vleeswaren
  • Karkassen in frigoruimte
  • Tussen muur en isolatie- of wandpaneel van de frigo.
  • Afvalplaats

Ongedierte kan uw bedrijf ruïneren


Houd ongedierte weg


De aanwezigheid van ongedierte zoals ratten en vliegen kan heel wat nadelige gevolgen hebben voor uw slagers- of vleesverwerkend bedrijf. Wanneer de klant een aangetast product koopt of een ongedierterestant terugvindt in de vleeswaren, kan u reputatieschade lijden en potentiële klanten verliezen door negatieve mond-tot-mondreclame.


Om een voorsprong te behouden, moet u proactief optreden, het probleem en de oplossing kennen en niet pas investeren als het te laat is.

Waarom kiezen voor Anticimex?

  • Een totaalpakket van ongediertebestrijding en voedselveiligheid & hygiëne inspecties (HACCP).
  • Gifvrije en duurzame ongediertebestrijding in combinatie met 24/7 monitoring met de Anticimex SMART middelen.
  • Een totaaloplossing gericht op preventie en beheersing
  • Snelle service: doordat wij werkzaam zijn door heel België is er altijd iemand bij u in de buurt.
  • De resultaten van onze werkzaamheden worden transparant en inzichtelijk gerapporteerd in Digimex, ons digitaal klantenportaal.
  • Ondersteuning voor, tijdens en na de audit
  • Wereldleider in preventieve ongediertebestrijding
  • Deskundig opgeleide technici
  • +85 jaar ervaring
  • +280 medewerkers
  • Meer dan 15.000 tevreden klanten

Anticimex: uw partner voor professionele preventie en bestrijding van ongedierte

Neem contact op met ons voor een eenmalige opdracht, een vast preventief contract of voor professioneel advies en tips om ongedierte te voorkomen of te beheersen.

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900